Acum citesti
Furatul unei biciclete în Timișoara, o nimica toată

După ce Vlad Ursuleanu a realizat acum 3 ani un reportaj video despre cum și-a furat singur bicicleta de 16 ori din locuri publice din București, iată că materialul său i-a inspirat pe tot mai mulți. Recent, niște timișoreni au montat un clip video în care ei, dotați cu clești și alte unelte de tăiat lanțurile antifurt, își fură propriile biciclete. Cel mai interesant este că acțiunea se petrece în văzul lumii sau chiar lângă diferite persoane, acestea neavând nicio reacție.

Vezi Comentarii (7)
  • Este un model de lant ce nu poate fi taiat – are metal si in interior un fir textil ft gros … va dau linkul maine 🙂 Stiu doar ca sunt facute in Australia.

  • lumea ”nu vrea probleme”, așa că nu știe nimeni nimic.

    ar fi fost interesant să apară un polițist care să-i acuze de complicitate pe acești spectatori 🙂

  • O tampenie de demonstratie din cel putin 2 motive:

    1. ala care-si fura singur bicicleta nu sta cu morcov, pt. ca oricum e bicicleta lui si daca vine politia probabil are cum s-o demonstreze. Si chestia asta se vede, orice ati zice. Ba mai e si cineva care filmeaza treaba (probabil ca si asta se vede). Ia sa-i vedem pe curajosi „furand” bicicleta altuia, ca pe langa politie oricand risti un cap spart de la un proprietar care intamplator tocmai a iesit din magazin si nu asteapta sa-i explici tu experimentul tau tampit.

    2. hai sa punem cat mai multe demonstratii de astea pe net, din cat mai multe orase, astfel incat viitorilor cocalari care au acum 14, 15 ani si inca nu s-au hotarat cu ce sa-si inceapa cariera in furaciuni, sa le fie si mai usor sa se decida…

  • Pai si ce reactie ar trebui sa ai cand vezi un tip cu un cleste de 10kg care fura bicle ziua in amiaza mare?

    E adevarat ca majoritatea gainarilor impacheteaza si pleaca daca strigi la ei, dar ai destule sanse sa dai peste unu agresiv care abia asteapta motiv sa-ti crape capul, mai ales ca el e inarmat si tu nu.
    Cea mai buna reactie e sa stai linistit, sa faci discret poze sau sa retii cat mai multe detalii semnificative si suna politia sau mergi personal si depune plangere.

    @mikeru
    In caz ca n-a fost o ironie, politia nu indeamna populatia la actiune in astfel de situatii, intotdeauna recomanda sa apelezi 112 si sa ii lasi pe cei pregatiti sa se ocupe de situatie.
    Cei mai multi nu stiu sa reactioneze in cazul unui conflict si risca sa devina victime, mai putine acte de bravura si mai multe plangeri la politie ca d-aia sunt platiti.

  • Toate astea se intampla din cauza unoir femei din Romania.
    1. Gasca aia de tocilari din fata Universitatii este vrajita de cateva domnisoare cu barba, e tot ce viseaza ei pe lumea asta.
    2. Celalalt individ in hanorac alb care vorbeste la telefon probabil ii dedica dragoste eterna gagicasii prin telefon dar ea tot nu intelegea.
    3. Acolo unde nu au fost femei, s-a vazut lucrul asta. Individul a schitat ceva, parca a si spus ceva, ma asteptam sa coboare scarile sa -l ia la bataie, dar….nu a fost sa fie.
    4. Furtul bicicletei din mijlocul grupului de fete este cel mai usor lucru pe pamant. Ele inteleg decat atunci cand o ia unul pe cric si o umfla cu pompa.
    5. Daca erai in Rusia, Germania, Anglia, iti luai o mama de bataie de la una de nu stiai ce e cu tine.
    PS. Romancele sunt niste curci batute-n cap.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen + three =