Acum citesti
Cremele pentru sport Head Pro

Am primit la test de la Trisport Concept Store un set de creme pentru sportivi din seria Head Pro. Este vorba de trei creme cu rol diferit: o cremă de încălzire, una de răcorire și una de regenerare. Toate trei vin în recipiente tip tub de 150 ml.

Crema de încălzire se folosește înaintea unui antrenament sau concurs și este utilă mai ales pe vreme rece sau atunci când startul se dă foarte devreme. Mie personal vara nu îmi plac cremele de încălzire pentru că acțiunea lor se adaugă la cea a soarelui, dar teoretic vascularizarea mușchilor înainte de cursă ar trebui să fie benefică și când e cald.

Este crema pe care am testat-o cel mai mult, inclusiv în competiții. Consistența acesteia e plăcută, nu e foarte unsuroasă, se întinde și se absoarbe bine iar efectul de încălzire nu e foarte rapid, însă e de durată mare. Dacă maximul se atinge pentru 2-3 ore după aplicare, efectul rămâne inclusiv la 4-5 ore, chiar dacă diminuat.

Crema de răcorire este perfectă după antrenament sau în zilele foarte calde. Efectul este mai rapid decât la crema de încălzire dar efectele acesteia nu sunt de durată așa de mare. Răcorirea mușchilor se face după efort, grăbind recuperarea acestora și e utilă mai ales atunci când trebuie să facem efort mai multe zile la rând, cum ar fi într-un concediu activ sau la un concurs pe etape.

Crema de regenerare se folosește tot după efort și are rolul de a acționa în plus față de cea de răcorire și asupra circulației și fibrelor musculare. Împreună cu crema de răcorire reprezintă un tratament excelent după orice antrenament solicitant.

În concluzie, cremele Head Pro mi se par printre cele mai bune de genul lor dintre cele încercate de mine până acum. Oferă o senzație de calitate și efecte moderate, dar de durată. Multe alte creme sunt foarte agresive, mai ales cele de încălzire, însă acestea au un efect exact atât cât e nevoie fără să producă un disconfort. Sunt disponibile atât separat cât și sub forma unui pachet avantajos.

Importator: Trisport Concept Store

Preț recomandat: 57 lei bucata, 171 lei pachetul

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + 20 =