Acum citesti
Bicicleta mea (21): Merida Matts Lite Team

Bicicleta lui Florin se află astăzi în lumina reflectoarelor. Este vorba despre o Merida Matts Lite Team, despre care ne spune mai multe în cele ce urmează:

Este construită pe piese, cadrul este Merita Matts Team Lite, cu echipare Sram X7, roți DT Swiss X1800, cauciucuri Kenda Nevegal tubeless, șa San Marco Zoncolan (cu toate că a costat o gramada de bani nu e asa de confortabilă), furcă Rock Shox Reba 2012, ghidon și tijă de șa din carbon, iar pipa carbon cu aluminiu.

De mic copil mi-au placut bicicletele însă nu am avut parte de prea multe. Când eram mic am avut un BMX pe care l-am foit până s-a stricat, iar de atunci alta nu am mai avut până în anul 3 de facultate când mi-am cumparat ceva ieftin (Drag One) din banii de bursa pe 3 luni. Am mers cu ea la câteva concursuri gen Emmedue, Iași, și altele, la Onești am luat chiar și locul 1 la categoria de vârstă. Mi-a intrat febra concursurilor în sânge, am început să mă antrenez intens, iar în timpul ăsta am început să strâng bani pentru a-mi construi bicicleta visurilor mele.

Am început prin a-mi cumpăra cadrul, la care mă uitam în fiecare zi și îmi imaginam cum va arata când va fi gata. Cu greu am strâns toate piesele, dar atunci când a fost gata și m-am urcat pe ea pentru prima dată, m-am simțit ca într-un OZN, fiind obisnuit cu cea veche. Am continuat tot anul 2012 să merg la fiecare concurs la care am avut șansa (după cum se vede în poză am și bidon de la Maros Bike Maraton).

În final ce pot spune, acum visez la un cadru de carbon, însa până atunci aceasta este dragostea mea.

Vezi Comentariu (1)
  • Frumos redactat, se vede ca stii sa apreciezi munca avand in vedere ca te-ai ostenit putin pana ai ajuns la ceea ce ai visat. Apropo cat te-a ajuns facuta din piese, credca mult mai mult decat daca luai una aprox la fel de-a gata? Oricum sa stii ca ai facut o treaba excelenta, ai o bicla superba, cel putin din poza 🙂 , sa o pedalezi sanatos si bucuros! Keep the good work ( Tine-o tot asa )

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 + 2 =