O bicicletă Kellys la testul de anduranță

11


Avem la test o bicicletă Kellys Cool Tool Expert, model 2011. Ce ne-a atras atenția în mod deosebit asupra acestei biciclete? Faptul că beneficiază de o echipare bogată, dar prețul este mai mult decât decent.


3.099 Lei costă modelul Cool Tool, dar configurația este foarte bună pentru acest buget: furcă Rock Shox Tora 302 pe aer cu o cursă de 120 mm, schimbător pinioane Shimano XT, frâne hidraulice Avid Juicy 3, anvelope Schwalbe Rocket Ron Performance în formatul 2.25 și o șa de proveniență Fizik, modelul Nisene III Sport.O bicicletă cu o echipare asemănătoare este oferită în general la un preț mediu de 3.600 – 3.700 de lei. Diferența de preț față de modele similare este mare iar acest fapt ne-a stârnit curiozitatea de a vedea cum se comportă această bicicletă în timp. Așadar, până la finele lunii Aprilie, o vom plimba pe poteci de pădure și drumuri de munte ca să vedem dacă Cool Tool poate deveni un hit în vânzări. Vă vom ține la curent pe blog, cu eventuale probleme apărute în această perioadă de timp.


11 COMENTARII

  1. […] Avem la test o bicicletă Kellys Cool Tool Expert, model 2011. Ce ne-a atras atenția în mod deosebit asupra acestei biciclete? Faptul că beneficiază de o echipare bogată, dar prețul este mai mult decât decent. 3.099 Lei costă modelul Cool Tool, dar configurația este foarte bună pentru acest buget: furcă Rock Shox Tora 302 pe […] FreeRider – Biciclete On Line […]

  2. Daca avea si un angrenaj mai light, un deore pe hollowtech de exemplu chiar era best buy, oricum arata chiar bine si in rest e dotata fain, ajung 24 de viteze, macar e lantul mai gros 🙂

  3. Am comandat-o cu o zi inainte de a acest articol si sper sa fi facut o alegere buna!
    Astept intregul review in special referitor la cadru (am primit garantie 5 ani la el) dar si commenturile altora in masura sa dea un sfat/parere.

LĂSAȚI UN MESAJ