Acum citesti
Au început înscrierile la Karst Isverna MTB Race

Karst Isverna MTB Race este o competiție care vă va da ocazia să cunoașteți Oltenia profundă din Munții Mehedințiului, zone pitorești deosebite care merită efortul unei deplasări în zonă. Puteți combina ziua de concurs cu una de plimbare în care să vedeți liniștiți obiectivele deosebite din zonă (crovurile, Podul lui Dumnezeu, etc…) dar și satele rustice locuite de oameni extrem de primitori. Iată comunicatul primit de la organizatori:

În această vară, în data de 13 august 2017, se va desfășura la Isverna (Mehedinți) cea de-a doua ediție a concursului de mountain-bike „Karst Isverna MTB Race”. Concursul se desfășoară în arealul montan din nordul Mehedințiului, pe un traseu tehnic, cu urcări și coborâri spectaculoase, într-un peisaj superb.

Trasee:
Tura lungă: – 42 km, 1270m diferență de nivel
Tura scurtă: – 20 km, 370m diferență de nivel
Categorii:
Open feminin, Masculin Juniori – 14 – 18 ani, Masculin 18-29 ani, Masculin 30-39 ani, Masculin 40 +, Categoria Family-Adult + Copil (8-14 ani)

Detalii despre premii găsiți pe pagina de înscriere, aici:
http://www.cyclomaniacs.ro/formular-inscriere/
Taxa de participare:
– 40 RON pentru cazul în care se plătește online până la data de 5 august 2017.
– 50 RON după data de 5 august 2017 inclusiv la fața locului, în dimineața concursului.
Sunteți așteptați la start!
Organizator: ACS Luceafărul Drobeta Turnu Severin. Parteneri: Asociația Cyclomaniacs Drobeta Turnu Severin, Consiliul Județean Mehedinți, Primăria Isverna și Himalaya Travel

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven + fifteen =