Road Grand Pink anunţă data pentru 2016

0

Asociaţia Club Sportiv Viaţa în Mişcare anunţă data pentru cea de-a 2a ediţie a cursei de şosea Road Grand Pink. Evenimentul este adresat exclusiv reprezentantelor sexului frumos. Aşadar pe data de 23 aprilie ciclistele din întreaga ţară se vor putea întrece pe traseul amenajat în oraşul Otopeni, lângă Bucureşti.

road grand pink foto traian olinici
Road Grand Pink 2015 – Foto Traian Olinici

Cu ocazia primei ediţii organizate anul trecut în 2015, s-a înregistrat cel mai mare număr de concurente participante într-o competiţie de ciclism în România. Astfel aproape 43% din concurente s-au înscris la tura scurtă, aproape 26% s-au înscris la tura lungă, peste 17% au fost la categoria U15 şi aproape 13% au participat ca echipă. 310 participante au fost în total dintre care 229 adulte şi 81 de copii. Putem spune că a fost un eveniment cât se poate de reuşit.

road grand pink traseu 2016

Anul acesta evenimentul se anunţă a fi şi mai de succes întrucât se vede cu ochiul liber că de la an la an din ce în ce mai mulţi entuziaşti încep să pedaleze, mulţi dintre ei alegând să meargă mai departe şi să concureze la competiţii dedicate de ciclism.

Notează-ţi data de 23 aprilie în calendar şi urmăreşte website-ul oficial pentru a afla când se deschid înscrierile.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDin Slovenia până în Turcia pe bicicletă
Articolul următorSRAM introduce noua gamă de frâne Level pentru XC şi AM
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ