Acum citesti
Tusnad MTB Maraton 2010

Un început reusit. O experienta extraordinara. Concurenti în numar mare. O zi însorita. Asa putem caracteriza prima editie a concursului de ciclism Tusnad MTB Maraton.


12 septembrie 2010, asociatiile Aktivity , Green Zone, ACCENT si Sport Club Extreme din Baile Tusnad vor organiza concursul de ciclism Tusnad MTB Maraton editia a II-a.


Tinand cont si de observatiile voastre, am adus cateva modificari, imbunatatiri in concurs:


1. Categoriile: Hobby-28 km si Race-47 km (este un traseu lungit al traseului Hobby)


2. STARTUL maratonului se va da din parcarea vis-a-vis Hotel Tusnad, pentru a evita aglomeratia


3. Cronometrarea se va face cu cip (punctual, rapid si usor de utilizat)


4. Taxa de participare este 50 RON pt. cei care se inscriu online si platesc pana la 03 septembrie 2010 (vezi sectiunea Inscrieri), iar la fata locului este 70 RON. Kit-ul de inscriere contine: sacos?, nr.concurs, tricou si cana personalizata., bon de masa si bautura, apa minerala.


5. Foarte important!


Va oferim doua pachete promotionale:
1. un pachet in valoare de 110 RON, care consta in: – cazare + masa(mic dejun la pensiune unde veti fi cazati) /1 zi/1 concurent + taxa de inscriere in valoare de 50 lei(vezi mai sus). Cazarea se va face in camere cu 2 paturi. Rugamintea noastra este sa ocupati complet camerele, (2 persoane/camera insotitori sau colegi concurenti) altfel noi trebuie s? punem un concurent in camera.
2. un pachet in valoare de 170 RON, care consta in pachetul promotional nr. 1, de 110 RON + insotitor (cazare si mic dejun 60 RON)


6. Aceste pachete se pot obtine prin inscriere online si efectuarea platii pana la data de 03 septembrie 2010.
Printre cei care aleg acest pachet promotional organizatorii vor face o tragere la sorti, iar 50 de concurenti norocosi vor primi inapoi valoarea platita pentru cazare si masa. Tragerea la sorti va avea loc pe 7 septembrie 2010 si vor fi afisate pe site. Cei care castiga vor primii inapoi valoarea cazare+masa (60ron) in ziua concursului la inscriere.


7. In acest an competitia de ciclism este co-finantat prin proiectul „Youth 4 nature – tineri impotriva schimbarilor climatice” din programul GEF/SGP/UNDP si are un mesaj care promoveaza protectia mediulu.


Informatii:
Locatia: Baile Tusnad 
Organizatori: Asociatia Aktivity 
Parteneri: Asociatia Green Zone, Sport Club Extreme, Asociatia GeoEcologica ACCENT


Detalii pe maraton.aktivity.ro.


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 4 =