Acum citesti
Aproape de Natură susține „Da, și eu pot!” la Bikeathon Făgăraș
Aproape de Natura sustine Da, si eu pot! la Bikeathon Fagaras. Aproape de Natura Fagaras doneaza toate fondurile obtinute catre Sprijin pentru Diabet si proiectului Da, si eu pot, sprijinind astfel demersul Gabrielei si a lui Cristian Airinei ce vor face turul Romaniei pentru a ajuta copii cu diabet zaharat. Vom ajuta o parte din copii cu diabet zaharat sa primeasca un sistem de monitorizare continua a glicemiilor reducand astfel numarul de intepaturi pentru determinarea “clasica” a valorilor glicemice.
Bikeathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante.
  1. Fiecare biciclist  pedalează pentru cauza pe care o susţine.
  2. Evenimentul va fi deschis publicului, iar participanţii îşi invită susţinătorii să îi încurajeze în direct în competiţie.
  3. Bicicliştii strâng fonduri cu ajutorul reţelei sociale proprii şi a organizaţiei pe care o susţin.
  4. Donatorii pot alege să susţină biciclistul preferat contribuind cu o sumă fixă pentru evoluția sa.
  5. Companiile pot alege să participe pentru cauze pe care le susţin în mod obişnuit prin campaniile de CSR sau pentru una din organizaţiile invitate să participe la Bikeathon.
  6. Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului construieşte o platformă de gestionare a donatorilor şi a plăţilor şi finanţează apoi fiecare proiect cu sumele strânse pentru el.
  7. Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului acoperă o parte a costurilor de organizare prin reţinerea a 15% din sumele strânse şi prin taxele de participare ale companiilor.
Va invitam sa pedalati pentru a sustine Da, si eu pot, sau sa sprijiniti aceasta actiune.
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × five =