Acum citesti
Mai puțin de două luni până la startul celei de-a șasea ediții Câmpina Open MTB

Pe 2 septembrie vom avea la Câmpina o nouă ediție a maratonului mtb Câmpina Open MTB, iar pentru sesiunea 2017 există câteva noutăți.

De la organizator:

Ca în fiecare an, concursul de ciclism caritabil Câmpina Open MTB, care se va desfășura anul acesta pe data de 2 septembrie, a trezit interesul și entuziasmul pasionaților de pedalat în pădure încă din primele săptămâni de la startul înscrierilor. Astfel, suntem bucuroși să anunțăm că am depășit deja pragul primelor 100 de înscrieri.

Acest lucru se datorează parțial și politicii de tip early booking – în funcție de numărul de participanți înscriși și confirmați, concurenții beneficiază de taxe reduse (primii 50 concurenți = taxă 40 lei; 51-100 = taxa 50 lei; 101-150 = 60 lei; 151-200 = 70 lei; +200 = 80 lei). Deși primele două praguri au fost deja depășite, îi sfătuim pe cei interesați să se înscrie și să-și asigure un loc în concurs la preț redus. Înscrierile se pot face online pe site-ul www.campina-mtb.ro.

Categorii noi de concurs

Începând cu ediția din anul acesta, Câmpina Open MTB se vă mări cu încă două noi categorii de concurs: Hobby și Fundraiser. Dorim astfel să adresăm competiția unui număr cât mai mare și diversificat de persoane, fie că practică ciclismul doar ca hobby, că sunt amatori, profesioniști ori că doresc să se implice direct în cauza pe care noi o susținem prin organizarea acestui concurs.

Număr record de voluntari

Considerăm, de asemenea, că este important de știut și faptul că pe lângă cei 500 de concurenți pe care îi așteptăm la start, s-au înscris deja peste 200 de persoane ce vor fi implicate activ în organizarea și buna desfășurare a concursului, în calitate de voluntari. Aceștia au fost deja împărțiți în echipe, iar în perioada următoare vor urma un curs de prim ajutor premedical pentru a fi cât mai bine pregătiți pentru eveniment.

Părerea concurenților despre eveniment

“Unul din concursurile mele preferate a fost la Câmpina acum doi ani. Mi-a plăcut pentru că m-am distrat, a fost un traseu frumos și era senin. Și mi-a mai plăcut pentru că în fiecare an am câștigat. La tura scurtă, unde am fost eu, nu erau puncte de alimentare, dar mi-a plăcut mult înghețata de la punctul de alimentare de la sfârșit și am fost mulțumită de premii și mi s-au părut drăguțe. Mi-a plăcut mult în anii în care am câștigat reduceri la tabere și sper să avem și anul acesta.”
Silvia Posea

„Eu am participat la multe competiții de-a lungul timpului și Câmpina Open MTB pot spune că se ridică la măsura așteptărilor. Comparativ cu alte concursuri, Câmpina Open MTB se menține în top. Consider că principalele puncte pozitive ale concursului au fost organizarea bună și alimentarea corespunzătoare a concurenților, atât pe traseu, cât și în zona de start, iar ca îmbunătățiri, traseul poate fi marcat mai bine și să existe un bike wash care să conțină mai multe aparate de spălat biciclete.”
Gerhard Dumitrescu

„Câmpina MTB are o experiență de 5 ani cu privire la organizarea acestui eveniment, iar îmbunătățirile s-au constatat de la an la an. Sunt convinsă că vom fi surprinși plăcut și la ediția din 2017.”
Monica Mănicuță

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × five =