Acum citesti
Road Grand Tour şi Băneasa Race anunţă Greenfield Duo Challenge!

Greenfield Duo Challenge este un concurs de alergare şi bicicletă off-road ce va avea loc pe 30 iunie în zona cartierului rezidenţial Greenfield din Bucureşti, pădurea Băneasa, Grădina Zoologică. Startul cursei se află în incinta Academiei de Poliţie Bucureşti. Taxa de participare este de 100 lei individual sau ştafetă 80 lei / persoană. Individual şi ştafetă: 140 lei. Traseul de alergare are lungimea de 8,6 km, iar cel de bicicletă 19,8 km. Suprafaţa de concurs este „off-road uşor” pentru alergare şi potecă pentru bicicletă mtb.

De la organizator:

Greenfield Duo Challenge se doreste a fi o competitie care sa promoveze sportul facut de placere, pentru sanatate, asa cum ne aducem aminte ca existau concursuri la inceputul erei mtb-ului si duatloanelor. Vrem sa avem la start concurenti bine pregatiti, cei mai buni din tara si din lume la probele lor :), insa ne dorim sa-i vedem luand startul cu zambetul pe buze si terminand la fel. Nu ne dorim vanatori de premii ci oameni care sa promoveze mai departe un stil de viata.

Traseul este unul usor, atat la alergare cat si la bicicleta. Padurea Baneasa este binecunoscuta tuturor, majoritatea dintre noi antrenandu-ne pe acolo sau participand la competitiile existente din zona. Se vor parcurge aproximativ 8km in alergare pe aleiile padurii (traseu off-road usor) dupa care se vor schimba adidasii cu pantofii de ciclism. Daca faci parte dintr-o stafeta, vei preda cipul de concurs colegului tau de echipa si ori te vei retrage la umbra in asteptarea lui, ori vei continua proba si la individual.

Ruta de bicicleta insumeaza aproximativ 20km, cea mai mare parte fiind formata dintr-un single trail. Se pot atinge viteze mari pentru un cocncurs de mtb (traseu off-road usor) asa ca va recomandam sa abordati micile viraje cu atentie.

Inscrierea se poate face la Individual, la Stafeta sau la amandoua.

Va dorim mult succes si va asteptam in numar cat mai mare.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + six =