Crosul Cetății Făgăraș

0

Se apropie prima ediție a Crosului Cetății Făgăraș, eveniment ce va avea loc pe 27 octombrie 2018 în Făgăraș.

De la organizator:

Crosul Cetății Făgăraș strânge făgărășenii și oaspeții lor în jurul proiectelor comunitare. Astfel, 3 proiecte de interes comunitar își atrag fondurile necesare din taxele de participare și donațiile susținătorilor.

Cursele la care vă invităm și vă provocăm:

Cursa Cros – 10 km – taxa de participare 60 de lei;
Cursa Quattro – 3.2 km – taxa 45 de lei;
Cursa Double – 1.6 km – taxa 25 de lei;
Cursa Team – 1.6 km – taxa 25 de lei de fiecare membru al echipei.

La cursa Team sunt invitate echipe formate din minim 1 copil + 1 adult, maxim 4 membri, care trebuie să ajungă împreună la sosire. Crosul este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante.

Trasee:

  • Traseul Cros – 10 Km: străbate orașul, pe 30 de străzi, cu start și sosire la Cetatea Făgăraș
  • Traseul Quattro – 3,2 Km: 4 ture în jurul Cetății Făgăraș, pe promenadă.
  • Traseul Double – 1,6 Km: 2 ture în jurul Cetății Făgăraș, pe promenadă.
  • Traseul Team – 1,6 Km: 2 ture în jurul Cetății Făgăraș, pe promenadă.

Înscrieri pe Cstarafagarasului.org.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTest – șa Woom pentru copii
Articolul următorPlimbările pe bicicletă din sezonul liniștit
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ