Bicicletele Hartmann din 1994

5

În 1994 Hartman spunea despre bicicletele sale că reprezintă armonia perfectă dintre om şi bicicletă. Încă din ’94 Hartmann producea cadre din carbon pentru bicicletă, alături de cele din aluminiu, iar moto-ul “Advanced Swiss Bike Technology” trebuia să se ridice la nivelul aşteptărilor.

Hartman 1994 swis made

Compania era de mici dimensiuni şi nu producea în masă. În schimb modelele de cursiere sau biciclete de munte erau personalizate în funcţie de dorinţele clientului.

Întrucât în 1994 compania avea deja o experienţă de 40 de ani, Hartmann era suficient de cunoscută la vremea aceea, iar clientela formată deja. În plus faptul că în cataloagele sale firma era în măsură să adauge la specificaţii „Hand Made” şi „Swiss Finish” te asigura că bicicleta, destul de scumpă pe care o cumpărai, era de cea mai bună calitate.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentShimano Tiagra primește frâne hidraulice
Articolul următorIarna s-a încheiat. SIGUR?!
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

5 COMENTARII

  1. Buna ziua. Am o cursiera Hartmann Crystal de circa 30 de ani. Vreau sa o reconditionez. Cum sa procedez? Pot sa va trimit cateva foto?

  2. Dear Dan,
    is it possible to communicate in English with you? Since I own (another) Hartman RAM and sadly do not have that much information about the frame.
    It would be great, if you could come back to me 😉

    With kind regards Volker

LĂSAȚI UN MESAJ