AirSupply prezintă pompa din şa

0

Pompele de bicicletă integrate în cadru nu sunt chiar o noutate însă una care să aibă furtunul direct ataşat este. Avantajul evident este faptul că nu mai trebuie să o scoţi de pe bicicletă când ai nevoie să umfli roata.

Alexander Haager AirSupply pompa integrata tija sa 02

Noua pompă creata de Alexander Haager se numeşte AirSupply şi dispune de un furtun suficient de lung să ajungă la ambele roţi fără a fi nevoie să scoţi tija de şa / pompa.

Alexander Haager AirSupply pompa integrata tija sa 01

Pompa este destul de interesantă iar specificaţiile sunt:

  • LED roşu integrat pentru securitate noaptea;
  • Manometru integrat;
  • Material aluminiu 6061 si 7075 folosit la construcţie;
  • Adaptor inclus pentru cadrele cu diametru mai mare al tijei de şa;
  • Lungime 40 cm;
  • Furtunul ajunge uşor la ambele roţi;
  • Când pompezi şaua se poate roti pentru a avea acces uşor la valve;
  • Compatibilitate cu toate tipurile de valve;
  • Presiune maximă 8 BAR / 116 PSI;
  • Greutate 480 grame.

Furtunul spiralat se „pliază” în gentuţa de sub şa care dispune şi de un LED roşu integrat folositor pe post de lumină de siguranţă noaptea. Un avantaj al acestei pompe este că a fost creată pentru cadre cu un diametru de 27,2 mm al tijei de şa. Folosind adaptorul inclus vei putea folosi tija de şa/pompa cam pe orice bicicletă modernă.

Alexander Haager AirSupply pompa integrata tija sa 03

Însă oricât de folositoare este această pompă o vedem folosită mai mult pe bicicletele de trekking/touring şi pe cele de oraş. Mai rar pe cele de competiţie unde fiecare gram în minus contează. Un alt dezavantaj pe care îl vedem este faptul că aflata la o asemenea înălţime vei putea pompa mult mai greu de la o presiune de 3 BAR în sus întrucât nu mai poţi folosi eficient şi greutatea corpului pentru a apăsa pe pompă.

Alexander Haager AirSupply pompa integrata tija sa 04

Preţul promoţional pe Kickstarter este de doar 40$ sau 50$ în funcţie de pachetul ales.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTest – antifurt BikeFun X-Safe (2016)
Articolul următorJerome Clementz este extrem în Chile
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ