Acum citesti
Fabian Ludwig prezintă luminile Stikk instalabile în ghidon

Un accesoriu bun pentru cei care folosesc bicicleta în oraş şi excelent pentru cei care folosesc „mult” bicicleta în oraş. O pereche de lumini de siguranţă instalabile în ghidonul bicicletei. În acest fel nu vei mai fi niciodată în situaţia de a-ţi uita luminile acasă surprinzându-te noaptea pe străzi.

Stikk lumini bicicleta 04

Germanul Fabian Ludwig, biciclist şi designer, a dorit să ofere mai multă siguranţă bicicliştilor urbani fără a afecta înfăţişarea bicicletei. Astfel el a lansat manşoanele Stikk. Acestea sunt compuse din două părţi principale: suportul care se instalează în interiorul ghidonului şi lumina în sine care poate fi uşor detaşată pentru a nu fi furată.

Stikk lumini bicicleta 01

Luminile pot fi orientate în orice direcţie pentru a lumina direct înainte sau în jos. În plus întrucât majoritatea ghidoanelor dispun de o curbură spate LED-urile din manşoane au un unghi de 6 grade spre interior pentru a compensa şi lumina direct înainte.

Lumina vine de la un LED Cree de 100 lumeni. Există trei moduri de strălucire plus Boost şi intermitent. Cu un clic porneşti lumina după care de la acelaşi buton selectezi puterea de iluminare. Poţi chiar să verifici nivelul bateriei.

Stikk lumini bicicleta 02

Stikk funcţionează cu o singură baterie sau acumulator AAA. Durata de viaţă a bateriei este de 25 minute cu Boost, 1-4 ore iluminare continuă în funcţie de putere şi 12 ore intermitent. Luminile sunt gândite să fie rezistente la ploaie. Nu în ultimul rând aceste lumini sunt folositoare şi în cort într-o tură de cicloturism sau prin casă mulţumită magnetului care le face instalabile pe orice este metalic.

Stikk lumini bicicleta 03

Greutatea unei lumini este de 48 grame inclusiv bateria, iar culorile disponibile pentru partea exterioară sunt negru sau argintiu. Partea bună este că poţi folosi manşoanele tale preferate pe care poate le ai deja, la care adaugi aceste lumini instalabile în interiorul ghidonului.

Preţul promoţional pe Kickstarter este de 50 euro până pe data de 15 ianuarie 2016. Dacă totul merge bine primele lumini vor fi livrate în iulie 2016.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × three =