Protecția Effetto Mariposa Tyreinvader ajută roata să meargă „pe pană”

0

Effetto Mariposa Tyreinvader este un produs nou care promite să ajute roțile tubeless ale bicicletei tale în trei feluri: protejează anvelopa împotriva penelor de tip „snake bite”, protejează janta de impacturile cu pietrele și permite roții să mearga „pe pană”.

Tyreinvader este o bandă din material EVA, același pe care îl găsești în talpa pantofilor sport, folosit pentru amortizare. Aceasta „plutește” în mijlocul anvelopei, iar producătorii spun că prezența acesteia nu afecteza modul cum se învârte roata. Având o greutate mică, nu vei simți inerție suplimentară nici când te pui în mișcare nici când trebuie să frânezi.

Spuma EVA nu absoarbe soluția antipană din roată, așa că nu trebuie să-ți faci griji legat de cantitatea ce trebuie introdusă. Cu toate acestea producătorul spune că este bine să adaugi 30 ml în plus pentru a compensa soluția care devine aderentă pe Tyreinvader.

Noul Tyreinvader este disponibil în mai multe dimensiuni, lățimi și lungimi, fiind compatibil cu anvelope de la gravel (latime 42-54mm), până la mtb enduro (latime 54-80mm). Greutățile sunt:

  • 53g pentru lățime de 40mm
  • 68g pentru lățime de 50mm
  • 80g pentru lățime de 55mm
  • 92g pentru lățime de 60mm

Effetto Mariposa Tyreinvader este fabricat în Italia, iar prețurile sunt următoarele. Pentru livrare în România se mai adaugă 8,8 euro.

  • 48 euro pentru lățime 40 mm
  • 55 euro pentru lățime 50 mm
  • 66 euro pentru lățime 55 mm
  • 77 euro pentru lățime 60 mm

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNoi lubrifianți și produse de întreținere de la Shimano pentru 2019
Articolul următorLunca Timișului CX Cup, ultima etapă din Cyclocross Nation 2018
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ