Redshift Sports lansează tija dropper ShockDrop cu amortizare inclusă

0

Dacă nu era suficientă tija de șa reglabilă hidraulic, de acum avem și una cu suspensie integrată, pentru că Redshift Sports lansează o astfel de tijă gândită să lucreze bine la bicicletele gravel și mtb.

Folosind același sistem de suspensie reglabilă pe care îl știm de la tija lor de șa ShockStop sau de la pipa cu amortizare ShockStop, noua tijă de șa ShockDrop adaugă și opțiunea “dropper”, pentru a oferi ce e mai bun din ambele lumi.

Redshift va lansa două versiuni, una pentru mtb și una pentru gravel / șosea / CX. Vor avea aceeași suspensie de 35 mm însă valori diferite de drop. Tija de șa cu diametru de 27,2 mm va avea o cursă a dropper-ului de 60 mm în timp ce varianta cu diametru de 30,9 sau 31,6 mm va avea o cursă de 100 mm.

Noua tijă de șa dispune de ghidaj intern al cablului și reglaj pentru arc și preload. Toate sistemele interne sunt rezistente la intemperii însă pentru un plus de siguranță există și un capac magnetic care protejează suplimentar.

Tija de șa este în acest moment în stadiul de prototip, iar prețul nu a fost comunicat.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentChapter2 AO e un gravel bike foarte reglabil și capabil
Articolul următorMtb în Zermatt, Elveția
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ