SKS lansează pompa de picior pentru bicicletă și îmbunătățește manometrul digital

0

Te poți baza pe cei de la SKS că au întotdeauna ceva nou de arătat. De data asta noutățile vin de la pompa de picior și manometrul digital.

Construită din aluminiu, pompa SKS Airstep este fabricată în Germania în aceeași fabrică ce produce galeriile de admisie pentru Mercedes. Deci din start avem garanția de încredere pentru calitatea fabricației. Pompa este pliabilă, iar când nu este folosită, furtunul lung se încolăcește în jurul manometrului. Noua SKS Airstep poate umfla până la 7 bar / 102 psi, așadar la limită pentru cei care pe cursieră vor anvelope umflate mai mult. Airstep dispune de cap cu adaptoare presta și schrader, iar prețul anuntat este de 69 euro.

Din aceeași serie face parte și noul manometru digital SKS Air Checker care are acum un upgrade sub forma unui nou cip. Acesta permite măsurarea mai precisă a presiunii mici din anvelope, folositor pentru mtb-urile Plus sau bicicletele fat. Presiunea este arătată în timp real. SKS Air Checker dispune și de valvă de retur, pentru a putea ajusta “la milimetru” presiunea din roți. Prețul anunțat este de 29 euro.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGravel bike-ul aero 3T Exploro arată fantastic într-o nouă ediție limitată
Articolul următorPrima dată cu bicicleta la serviciu
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ