Acum citesti
Specialized lansează ediția Hell of the North a anvelopelor Turbo Cotton

Recent Specialized a lansat o nouă versiune a anvelopelor de top Turbo Cotton, denumite „Hell of the North”. Acestea au fost gândite să rezite la condițiile dure de drum de la concursurile clasice ale primăverii cum este și Paris-Roubaix.

foto Joe Lindsey – bicycling.com

Față de Specialized S-Works Turbo Cotton normale, care sunt disponibile în dimensiunile de 24 și 26 mm, noile Hell of the North vin în dimensiunile de 26, 28 și 30 mm. Pentru acestea Specialized a venit cu câteva îmbunătățiri. În primul rând a mărit suprafața profilului cu 4 mm pe fiecare parte în așa fel încât acum învelește mai mult pereții laterali. Apoi a fost mărită și protecția la pană amplasată dedesubtul compusului Gripton.

Presiunea recomandată pentru aceste anvelope este de 85-95 PSI (6-7 BAR), greutatea anunțată este de 260 grame, iar carcasa din poli-bumbac are o densitate de 320TPI pentru confort cât mai bun.

sursa foto road.cc

Anvelopele de 28 mm nu sunt recomandate pentru cățărări sau contratimp. În schimb par a fi ideale pentru asfalt de proastă calitate sau piatra cubică, suprafețe de rulare pe care în România le găsim din belșug.

Prețul de 320 lei este pentru modelul normal Turbo Cotton. Ediția specială „Hell of the North” nu mai există momentan în stocurile importatorilor.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 + 19 =