Acum citesti
Suomy lansează ochelarii sport Sanremo și Roubaix

O nouă provocare pentru italienii de la Suomy, producătorii căștilor de ciclism, este lansarea primilor lor ochelari sport.

Provocarea, simțită deja de ceilalți producători de ochelari sport care au intrat și pe piața căștilor de ciclism și invers, a celor care fabricau căști, iar acum au în ofertă și ochelari, a fost asumată acum și de producătorul italian Suomy. Faptul că piața ochelarilor sport este ea însăși competitivă, alături de faptul că ochelarii pentru ciclism sunt adresați sportivilor ambițioși, i-a detarminat pe italieni să abordeze și această direcție de dezvoltare.

Suomy Sanremo – dispune de pernițe ajustabile pentru nas, fabricate din cauciuc termoplastic antibacterial, reglaj la nivelul tâmpelor care oferă patru opțiuni de înclinație a ramei pentru a obține cea mai bună potrivire pe față. Rama este construită din material semi-rigid cu inserții de cauciuc moale. Lentilele pot fi ușor schimbate fără a fi nevoie de scule, suprafața lor fiind tratată împotriva picăturilor de apă. Prețul anunțat este de 69 euro, iar în pachet primești și o pereche suplimentară de lentile transparente.

Suomy Roubaix – în plus față de toate opțiunile regăsite la modeul Sanremo, la Roubaix primești două protecții suplimentare laterale instalate pe rama ochelarilor, poziționate în așa fel încât să ofere protecție laterală maximă. Acestea pot fi detașate la nevoie, pentru a obține ventilație și mai bună. Prețul anunțat este de 89 euro, iar în pachet primești două perechi suplimentare de lentile, una transparentă și una galbenă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × three =