Wolf Tooth Components unește frânele Shimano cu shifterele Sram folosind adaptorul Shiftmount

0

Câteodata ai nevoie de ce e mai bun din cele două lumi, iar asta poate însemna frâne de la Shimano cu shifterele Eagle de la Sram. Însă poate nu vrei ca fiecare să fie instalat individual pe ghidon ci le dorești combinate și montate cu un singur colier. Poți face asta acum folosind “combinatorul” Shiftmount de la Wolf Tooth Components.

Adaptorul Shiftmount este gândit să-ți permită instalarea shifterelor Sram pe frânele compatibile Shimano IS-II. Piesa este construită din aluminiu 6061 T6 și cântărește doar 8 grame. Folosindu-l vei putea monta pe ghidon ambele componente, shifterul și frâna, pe același colier. Vei obține astfel și un „cockpit” mai curat. Mulțumită găurii largi de instalare și posibilității de a-l roti, adaptorul oferă două modalități de reglare, pentru ca poziția shifterului și a frânei să fie acolo unde-ți dorești.

Adaptorul Shiftmount de la Wolf Tooth Components este disponibil doar pentru partea dreaptă a ghidonului și are un preț de 14,95$. Pentru livrare în România se mai adaugă taxa poștală de 9,95$.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCannondale au lansat două ediții limitate retro ale cadrului F-Si
Articolul următorCometa de iarnă
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ