Acum citesti
ACE, lumini cu inteligență artificială de la See.Sense

Inteligența artificială nu înseamnă neapărat roboți care vor aduce sfârșitul lumii, ea poate fi regăsită pe tot felul de dispozitive mai mari sau mai mici, mai mult sau mai puțin utile. Printre cele mici și utile putem introduce și acest set nou de lumini inteligente pentru bicicletă de la See.Sense, ACE.

Folosind un design CoB (Chip on Board) LED, ACE oferă 125 lumeni în spate și 150 lumeni în față sub forma unui pachet mic și ușor, de doar 35 g. Luminile au o grămadă de funcții, multe fiind controlate de aplicația de pe telefon care ajută utilizatorul să beneficieze de funcțiile antifurt, alertă de accident și stiluri de iluminat personalizate.

Inteligența artificială se face simțită pe șosea. În loc să ilumineze simplu intermitent sau să reacționeze doar la viteză și frânare, ACE se adaptează la stilul de pedalat. Știe de asemenea dacă ești într-o intersecție, treci printr-un sens giratoriu, te strecori prin trafic sau când se apropie farurile unei mașini. Stilul de iluminat se schimbă pentru a atrage atenția șoferilor.

Luminile sunt reîncărcabile pe USB complet în două ore și ar trebui să aibă o autonomie de funcționare de până la 10 ore datorită schimbării stilului de iluminat. Luminile sunt compatibile ANT+ și BTLE conectându-se la telefon sau Garmin pentru a porni automat odată ce pornești tura pe Garmin.

Luminile ACE sunt pentru început disponibile pe Kickstarter unde au avut o campanie de succes, cu peste 150.000 USD colectați deja. Sunt disponibile sub formă de set cu lumină spate sau set complet cu lumini față/spate. Ofertele cele mai bune s-au terminat, dar există încă disponibile oferte Early Bird la prețul de 33 USD pentru spate sau 58 USD pentru setul complet, cu livrarea preconizată în iunie 2018.

Mai multe informații găsiți pe pagina de Kickstarter a produsului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 1 =