Acum citesti
Alchemy scot pe piaţă două biciclete de oţel mai ieftine

Alchemy-Konis_steel-cyclocross-gravel-bike_complete-600x378Alchemy Bicycles au adăugat în gama lor, care este formată în general din modele de carbon şi titan, două noi modele de biciclete mai ieftine. Este vorba de modelul de ciclocros Konis şi cel de şosea Kyros, ambele având cadrul din oţel de cea mai bună calitate, oferind manufactura de calitate Alchemy la un preţ mai acceptabil.

Ambele biciclete folosesc tuburi uşoare şi groase alese atent pentru a oferi calitatea rulajului care este de aşteptat de la un model din oţel. Bicicleta se doreşte să fie uşoară, rigidă şi să fie cu adevărat un model performant.

Alchemy-Konis_steel-cyclocross-gravel-bike_seatstay-bridgeKonis este disponibilă doar cu frână pe disc şi are rutare externă a cablurilor pentru schimbătoarele mecanice. Bicicleta vine pregătită pentru transmisie 1x, dar există disponibil şi adaptor pentru deraior faţă. Este posibilă montarea de sisteme Di2 cu rutare internă a cablurilor. Cadrul este disponibil în mărimi între 52 şi 60 cm sau cu o geometrie personalizată pentru un preţ mai mare cu 500 USD. Cadrul standard vine cu o furcă ENVE la preţul de 2600 USD.

Alchemy-Kyros_steel-road-bike-frameKyros este fabricată din aceleaşi tuburi de calitate şi foloseşte o furcă tapered. Rutarea cablurilor mecanice este tot externă iar cea pentru Di2 este internă opţional. Frânele sunt pe jantă iar monoblocul cu filet. Nu este anunţată o versiune cu frâne pe disc, dar nu este exclus să apară. Preţul ar trebui să fie asemănător cu cel de la Konis.

Preţul ambelor modele include alegerea culorii cadrului şi ale logo-urilor din paleta standard Alchemy, dar există şi opţiunea de grafică personalizată. Alchemy oferă servicii de de vopsire personalizată a cadrelor, aşa că se poate obţine o bicicletă cu aspect unic.

Informaţii preluate de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − 3 =