Acum citesti
Aplicație mobilă care localizează cele mai apropiate magazine și service-uri de bicicletă

Sistemul de prevenire a furtului Waldo este încă în lucru, dar asta nu i-a împiedicat pe dezvoltatorii proiectului să pregătească o aplicație mobilă utilă pentru bicicliști. Bike Shop Detector este o aplicație de căutare și localizare a magazinelor și service-urilor pentru biciclete, special creată pentru oamenii care călătoresc zilnic cu acest vehicul. Prin intermediul acesteia, bicicliștii vor putea să localizeze service-urile sau magazinele de biciclete din proximitate în cazul în care întâmpină probleme de ordin tehnic ce au nevoie de intervenția unui specialist sau, pur și simplu, vor să arunce un ochi prin magazin după un produs anume și caută unul în drumul lor.

app

Aplicația Bike Shop Detector face parte din proiectul Waldo, primul sistem de alarmă inteligent din România dedicat bicicliștilor urbani. Bike Shop Detector este prima parte a aplicației principale, realizată cu scopul de a-l atenționa pe biciclist că bicicleta urmează să fie furată și să o localizeze cu ajutorul dispozitivului dacă aceasta a fost furată. Funcțiile aplicației Bike Shop Detector se vor regăsi și în cadrul aplicației principale.

Aplicația mobilă detectează magazinele sau service-urile pentru biciclete din proximitate, indiferent de locul în care vă aflați (oriunde în lume, mai precis). Bike Shop Detector afișează distanța până la fiecare magazin, timpul necesar parcurgerii distanței sau orarul magazinului la ora căutării. De asemenea, prin intermediul aplicației utilizatorii pot vedea magazinele și pe hartă, astfel încât să poată utiliza indicațiile de traseu sau să activeze navigarea către acesta. Pentru afișarea locațiilor, este necesar să fie activate conexiunea de Internet și cea de GPS. Pe lângă afișarea pe hartă a magazinelor, fiecare magazin beneficiază de o secțiune separată de unde utilizatorii au acces la datele de contact ale acestuia, website, precum și gradul de popularitate al magazinului. Afișarea acestor date permit utilizatorului să intre în legatură cu magazinul rapid și ușor, printr-un singur click pe informațiile de interes.

De asemenea, magazinele și service-urile care oferă reduceri sau discount-uri sunt semnalizate atât în secțiunea de afișare, cât și pe hartă. Dacă un centru de biciclete nu este înregistrat în aplicație, acesta poate fi introdus simplu și rapid prin funcția Add a shop. Înregistrarea constă în localizarea magazinul și poziționarea pin point-ului pe hartă si completarea cu datele de contact ale acestuia.

Aplicația este disponibilă pe Google Play aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 18 =