Acum citesti
Aripi de lemn pentru bicicleta ta

Epopeea bicicletelor și pieselor de lemn continuă astăzi cu un răsfăț dublu. Îți prezentăm produsele Woody’s Fenders, niște perechi de aripi pentru bicicleta ta. Unde e răsfățul dublu? În faptul că sunt și din lemn și fabricate manual.

Începem cu Chop Chort, o aripă pentru roata de spate care se montează folosind același sistem cu piese metalice ca și seturile conveționale. Partea cu adevărat expresivă este faptul că Chop Chort este disponibilă în variante fabricate din alun, arțar, mahon, stejar, cireș și multe alte esențe. Aripa este lăcuită astfel că ploaia nu ar trebui să reprezinte vreo amenințare la adresa acesteia, iar prețul se oprește la suma de 30$. Pe urmă, mai sunt disponibile și seturi de aripi mai mari, cu prețuri între 100 și 180$, numai bune pentru navetiști. Nici în acest caz ploaia nu este un impediment. Toate aripile sunt compatibile cu roți de 27 de inchi, iar dacă vrei să le asortezi cu ceva, 100$ îți vor cumpăra și o apărătoare de lanț. Oferta completă o poți găsi pe site-ul producătorului.

Vezi Comentariu (1)
  • Buna seara
    Ma intereseaza un set de aripi impreuna cu o aripa de lant pentru un pegas kent care va trebui sa fie unic si irepeabil iar aceste aripi ma ajuta enorm. Astept un raspuns cat mai rapid va rog.
    Pret termen de livrare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 9 =