Acum citesti
Bicicleta de oras a viitorului

bicicleta_tong_city_bike1Designerii de la NR21 Design au prezentat un nou concept de bicicleta denumit Tong City Bike, cu o abordare diferita fata de modelele clasice. Nu si principiala insa, deoarece pe moment toate bicicletele functioneaza la fel : doua roti, ghidon, cadru si pedale. Noutatea o constituie insa modul in care este iluminata bicicleta noaptea. Aceasta contine o serie de tuburi de iluminat, care noaptea produc o lumina placuta, albastra, pe o buna parte din suprafata cadrului.

Aceasta bicicleta moderna a fost gandita special pentru orasele supra aglomerate din China iar constructia incearca sa fie cat mai compacta, majoritatea elementelor exterioare cu care suntem obisnuiti la o bicicleta fiind ascunse. Astfel, exista un singur canal prin interiorul cadrului, prin care trec majoritatea cablurilor, atat de frana cat si de schimbatoare.

Ascunse sunt de asemenea lantul, furca si amortizorul spate al bicicletei, fiind mascate de elemente ce fac parte din designul bicicletei.

Mai mult, designerii au gandit un loc util in interiorul cadrului, unde biciclistul poate stoca diverse obiecte de mici dimensiuni. Tong City Bike este propus pentru productia de masa, un raspuns in acest sens urmand sa survina in urmatoarele luni.

via | nr21.com

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 + eleven =