Acum citesti
Bicicletă din lemn în viziunea lui Matteo Zugnoni

Biciletele cu cadru din lemn au cunoscut un avânt mare în ultimii ani, chiar dacă nu prin prisma numărului de unități vândute, dar mai degrabă prin prisma producătorilor. Aceștia sunt în general designeri sau deținători de mici ateliere, care construiesc aceste biciclete în serii limitate. Prețurile sunt de asemenea foarte diferite, de la o bicicletă la alta, existând producători care oferă astfel de modele pentru aproximativ 1.000 de euro, iar alții, precum cel de față, care-și vând produsul cu peste 7.000 de euro.

specifiche_woobi_matteo_zugnoni_stile Avantajele unei biciclete cu cadru din lemn sunt confortul, lemnul absorbind foarte eficient șocurile și durabilitatea. Un cadru din lemn este la fel de dur precum unul din oțel sau carbon, însă mult mai confortabil dar și ceva mai greu. Designul minimalist la WooBi este completat de componente care asigură o mentenanță minimă, printre acestea meritând a fi menționată transmisia ce utilizează o curea de la Gates, modelul Carbon Drive, o soluție curată și care nu produce niciun fel de zgomot.

woobi-bike-matteo-zugnoni-designboom01-818x545

Bicicleta poate fi adaptată dorințelor clientului, în materie de culori. Astfel, poți alege singur tipul de lemn din care dorești să fie construită, culoarea roților, a șeii sau a manșoanelor.

woobi-bike-matteo-zugnoni-designboom04

via Woobi

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × two =