Acum citesti
Bicicleta in stilul anilor 30 : Viva Duro


Ne place ideea sa fim remarcati pe strada pentru faptul ca pedalam pe o bicicleta care pare sa-si aiba radacinile in anii 30. Eleganta, cu forme foarte subtiri si echipata cu componente vintage, modelul celor de la Viva Bikes este o bicicleta fixie, adica beneficiaza de o singura foaie si un singur pinion, prin urmare o singura viteza.

De aceea locul de joaca al acestei biciclete este mediul urban, de preferat un oras cu strazi drepte si nu in panta, deoarece raportul foii si al pinionului este setat pentru viteza, facand astfel pantele mai abrupte greu de urcat. Foaia numara 52 de dinti pe cand pinionul 18 dinti, acest raport fiind ideal pentru plimbari in viteza.

Anvelopele sunt ideale pentru oras si sunt furnizate de Schwalbe, modelul Lugano 23c. Bicicleta este oferita in doua culori standard gri inchis cu albastru si auriu cu negru. Exista insa si o editie speciala, vopsita complet in alb.

Poti opta pentru diferite dimensiuni, in cazul in care carul acesteia din poza ti se pare prea mare : 50, 53, 56 sau 59 de cm sunt masurile care ar trebui sa fie potrivite pentru oricine, indiferent de inaltime. Bicicleta arata bine, iar cu o greutate de 11,8 kg, n-o sa te impovareze prea mult atunci cand va trebui s-o transporti sus, in apartament.

via | vivabikes

Vezi Comentarii (3)
  • Superba aceasta bicicleta!!…chiar imi place foarte mult!!…are anvelope Schwalbe, raport de transmisie perfect pt. oras, culorile sunt grozave iar greutatea ideala. As vrea sa remarc faptul ca alegerea inaltimii cadrului trebuie facuta in functie de inaltimea celui care o foloseste, existand un grafic de valori in acest sens.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + six =