Acum citesti
Cannondale OnBike : Editie limitata!

Tine-te bine, deoarece o astfel de bicicleta nu vei mai vedea prea curand : Cannondale a prezentat un nou model de bicicleta, ce va fi oferit insa intr-o editie limitata de doar 250 de exemplare, dintre care 99 vor fi disponibile pentru Europa.

Bicicleta este o piesa de design in adevaratul sens al cuvantului. La aruncarea unei priviri mai atente, ai sa observi ca bascula cadrului este cel putin ciudata, deoarece lipsesc cateva elemente de baza ale cadrului. Roata de spate este legata de bicicleta printr-o bascula formata dintr-un singur element, in care este inclus si lantul cu sistemul de transmisie. Astfel, lantul nu va avea nevoie de niciun fel de operatiuni de intretinere, dar fiind faptul ca este permanent protejat. Butucul spate include 9 viteze.

Furca beneficiaza de un singur brat, in stilul furcilor oferite de Cannondale, dar si de un amortizor montat desupra coroanei, care ofera o cursa de 50 mm, potrivita pentru mediul urban.

Toate cablurile sunt montate prin interiorul cadrului, iar formele tevilor sunt desenate cu multe muchii agresive. Bicicleta este disponibila doar in culoarea negru mat Jet Black si poate fi achizitionata de la dealerii Cannondale. Doritorii ar trebui insa sa se grabeasca, deoarece acesta este cu adevarat un model unic cu o forma pe care n-o vei intalni prea des pe strazi.

Mai multe detalii despre echipare si optiuni de achizitionare sunt puse la dispozitie pe pagina oficiala Cannondale.

via | Cannondale

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four + 16 =