Acum citesti
Casca Bio de la Urge

casca_urge_bike
Producatorul Urge, mai putin cunoscut pe scena componentelor pentru biciclete, a lansat de curand un model de casca destinat probelor de downhill. Aceasta a fost dezvoltat impreuna cu campionul Fabien Barel si Team Subaru MTB, benficiind de o constructie din fibra compozita care combina excelent trei calitati : greutate redusa, rezistenta mare si protejarea mediului in procesul de fabricatie.

Interiorul este alcatuit dintr-o spuma foarte moale, care asigura un confort sporit si poate fi usor demontat si spalat. Nu ai cum sa nu remarci cele doua guri de ventilatie frontale, de dimensiuni mari, care au rolul de a aerisi casca in mod constant cu o cantitate remarcabila de aer. Deasemenea proportiile si vizibilitatea sunt optimale.

Casca Down-o-Matic nu este destinata doar probelor de downhill, aceasta putand fi utilizata fara probleme si in bikepark-uri, la freeride sau pe bmx. Precum declara si producatorul, Fabien Barel este un perfectionist iar casca Down-o-Matic este dovada vie in acest sens.

Aceasta poate fi achizitionata de pe site-ul web al producatorului (www.urgebike.com) la un pret incepand cu 169 de euro in functie de versiune. Producatorul ofera in acest moment trei versiuni : Impact Blanc, Impact Noir si Fabie Barel Replica, toate trei cu un design si un paintwork deosebit.

via | urgebike.com


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − one =