Acum citesti
Castelli a prezentat la Eurobike colecția CHPT3, în colaborare cu David Millar

Anunțată din primăvara lui 2017, colecția CHPT3, realizată împreună cu fostul ciclist profesionist David Millar, a fost prezentată publicului larg la Eurobike, sub același slogan care definește brand-ul de ceva timp încoace: an unfair advantage.

David Millar lucrează cu Castelli din 2006 și după cum el recunoaște, de-a lungul carierei de ciclist a fost mereu obligat să se îmbrace precum un panou publicitar. În ceea ce privește colecția CHPT3 (Chapter Three adică), David recunaște că și-a dorit mai mult understatement pentru hainele de ciclism, cât mai subtile cu putiință. Și nu neapărat pentru competiții, ci pentru ciclism, o colecție care să îmbine totuși noile tehnologii și să fie comodă.

Până de curând, CHPT3 curpindea în mare un tricou, o pereche de pantaloni, o jachetă, un base layer și o altă jachetă termo, pe care le poți vedea în fotografiile de mai jos cu explicațiile de rigoare.

Bluza (Jersey 1.21), cu model retro și materiale atât de ușoare, încât nici măcar nu pot fi imprimate cu grafice. Este disponibilă în două culori, albastru deschis și albastru închis, iar prețul recomandat este de 244 de euro. Greutate de doar 50 de grame.
Pantolonii scurți (Shorts 1.11) au același preț precum bluza, cântăresc 240 de grame și au o singură cusătură centrală. Design-ul este gândit pentru confort și longevitate.
Jacheta Rocka 1.61 este disponibilă în două culori, aceasta este atât windproof cât și waterproof fiind construită cu materialul Gore Windstopper. Are un fermoar central, câteva elemente reflectorizante și un buzunar construit special pentru iphone 7. Este una dintre cele mai ușpare de pe piață și costă 355 de euro.
Base Layer-ul 1.81, este oferit pentru 77 de euro și este inspirat din graficele furnizate într-una din ultimele competiții ale lui David, etapa a 17a din 2014 a Turului Spaniei.
O altă jachetă termo este Jacket 1.31, construită din 3 straturi, poate fi folosită într-un interval de temperatură mai mare decât orice altă jachetă din lume. Greutatea este de doar 244 de grame, iar prețul recomandat de 244 euro. Poate fi folosită atât în zilele mai răcoroase cât și în cele mai călduroase.

Pentru anul viitor, Castelli împreună cu David lansează o nouă colecție, botezată OneMoreLap, o colecție inspirată din faimoasa cursă Paris-Roubaix. Piesele pot fi admirate în fotografiile de mai jos și cre că nu greșesc deloc când le numesc astfel, căci o atenție mai sportă la detalii, rar mi-a fost dat să văd. Desigur, prețurile sunt pe măsura materialelor premium dar și a funcționalității.

Cu un design retro, bluza cu mâneci scurte este asezonată cu cea mai nouă tehnologie în materie de îmbrăcăminte, este disponibilă în două versiuni de culoare și costă 177 de euro.
Base layer-ul este construit din microfibră și poliester și este oferită pentru 77 de euro. Greutatea este de doar 68 de grame.
Noii pantaloni din colecția Onemorelap sunt o versiune îmbunătățită a modelului 1.11, fiind o idee mai ușori decât aceștia. Greutatea este de 188 de grame, iar prețul de 177 de euro.
Ultimele, dar nu cele din urmă: șosetele. 28 de euro preț recomandat, o parte superioară bacteriostatică, talpă ceramică și 47 de grame, pentru cele mai bune șosete din lume, așa cum le descrie David.

Importator Castelli în România: mosionroata.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 4 =