Acum citesti
Chopper nou : Nirve Cannibal pentru 2010

Producatorul Nirve a imbunatatit chopperul Cannibal pentru 2010 si l-a lansat pe piata intr-o noua versiune. Aceasta noua versiune a fost realizata impreuna cu legenda in realizarea tatuajelor Corey Miller, cu o activitate de peste 25 de ani in domeniu.

Teava seii este prima care se face remarcata la cadrul noului chopper : este foarte arcuita si urmareste linia rotii.  Anvelopa spate este un Nirve 24X3 FatAss iar anvelopa din fata este tot un Nirve 26″ BadAss. Sunt instalate aparatori de noroi pentru ambele roti.

Noul Nirve Cannibal este dotat cu un butuc pe spate in care se regasesc trei trepte de viteza, suficiente pentru „cruising”-ul pe plaja sau prin oras. Furca este un Nirve SteetKing Chrome Plated, un model cu coroana dubla, oferita toata in aspect cromat si care permite instalarea unei frane pe disc.

Pentru opriri se ocupa frana pe disc mecanica instalata pe roata din fata, insa nu se ofera detalii despre provenienta acesteia. Saua are un aspect de piele maro, cu motive tribale si doua arcuri pentru a asigura un confort optim.
Cel mai important aspect este insa cel al „paintwork”-ului, deoarece este realizat de marele artist in tatuaje Corey Miller.

Poti vedea si analiza mai multe modele de choppere sau chiar cruisere Nirve pe site-ul oficial.

via | Nirve

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × four =