Acum citesti
Concurs: Povestește-ne o aventură cu bicicleta noaptea și câștigă cu Meilan

Povestește-ne aventurile tale de noapte pe bicicletă și câștigă un set de lumini și un ciclocomputer performant Meilan! Este vorba chiar de cele folosite în testele noastre!

FreeRider și Meilan Cycling te invită la concurs. Unul un pic diferit, căci avem de dat ca premiu un set de lumini și un ciclocomputer, prin urmare căutăm povești întunecate sau… cu mult întuneric. Povestește-ne aventura te de noapte cu bicicleta, redactează un articol cu aproximativ 1.000 de cuvinte și trimite-l la [email protected]. Articolele ce nu vor avea nevoie de multă corectură, vor fi publicate pe site. După două săptămâni în care primim articolele de la voi, va începe perioada de vot. Fiecare articol va avea la baza sa un buton de Like, prin care vei primi voturi de la cititori sau prieteni. Acest vot va conta la final, căci va reprezenta 50% din nota finală. Ceilalți 50% îi acordăm noi pentru originalitatea și umorul poveștii trimise.

Așadar, pune mâna pe Notepad (File/New) și trimite-ne povestea ta. Poți trimite poveștile între 1 și 14 aprilie, iar votul va avea loc în următoarea săptămână, 15 – 21 aprilie. Apoi, în ultima săptămână a lunii aprilie vom delibera și vom anunța câștigătorul. Câștigătorul va primi ambele premii. Cum s-ar spune, totul sau nimic!

Mult succes!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − 1 =