Acum citesti
Cu Fidlock Uni Connector transportați orice în locul pentru bidon

Ssitemul de prindere magnetic pentru bidoane Fidlock a fost lansat pe piață acum doi ani. Anul acesta Fidlock se întoarce cu o propunere de a renunța de tot la bidon, cu noul lor sistem Uni Connector. Acesta folosește un sistem de prindere Boa cu două bucle de cadru pentru a putea fixa orice obiect cu o dimensiune comparabilă cu cea a unui bidon: o cutie metalică de Cola, un termos sau câteva batoane energetice. Tot sistemul se prinde pe bicicletă cu ajutorul sistemului lor magnetic deja existent.

Uni Connector combină simplitatea sistemului lor standard de prindere magnetică Fidlock cu și mai multă libertate oferită de sistemul de atașare Boa cu cablu.

Sistemul Boa cu un singur punct de strângere și două fire poate prinde orice obiect cu diametrul până la 80 mm sau o circumferință de până la 250 mm, nefiind necesar ca obiectul să fie rotund.

Ideea e că Fidlock Uni Connector transformă aproape orice într-un bidon Fidlock, ușor de montat și demontat de pe bicicletă și prins în siguranță. Uni Connector se bazează pe o mică compresie a obiectului transportat pentru ca acesta să fie fixat sigur, lucru posibil cu o cutie de suc metalică, o sticlă de apă sau chiar și cu o banană…

Uni are și un strat de material antiderapant între obiectul transportat și suport, acesta oferind o prindere solidă pentru obiectele mai rigide.

În imaginile de la Fidlock, suportul e folosit pentru a transporta lucruri destul de extravagante cum ar fi o sticlă de șampanie, un termos de ceai fierbinte sau o cutie de bere.

Pe lângă prinderea clasică cu două șuruburi, Fidlock oferă de asemenea posibilitatea de a prinde baza suportului Uni oriunde pe cadru cu un sistem cu bucle sau chiar și pe o chingă lată, cum ar fi pe un rucsac.

Sistemul standard Uni Connector are un preț de 40 Euro și include două baze de prindere, greutatea totală fiind de 70 g. Acesta va fi disponibil la magazinele distribuitoare.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

 

 

 

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + fifteen =