Acum citesti
Cube Elite 29 cu transmisie Sram XX1

Unul din așii din mâneca celor de la Cube pentru 2013 este modelul Elite 29, echipat cu noutatea absolută a sezonului viitor, setul SRAM XX1. Cu toate că va avea o singură foaie, hardtail-ul cu roți de 29 de inchi va fi destinat cross-country-ului olimpic și maratonului, iar greutatea sa redusă va fi încă un alt punct forte.

Cube s-a concentrat pe reducerea greutății și au reușit acest lucru prin eliminarea excesului de rășini cu care sunt lipite fibrele de carbon care alcătuiesc cadrul. Cât privește echiparea, se pare că varianta optimă, care împacă cel mai bine gramele puține cu funcționalitatea ideală, este setul SRAM XX1. Și cei de la Cube au toate șansele să fi făcut alegerea corectă, întrucât rapoartele de angrenaj asigurate de placa de 34 de dinți și cele 11 pinioane cu dimensiuni de la 10 la 42 de dinți, acoperă cam toate variantele de care ai nevoie pe teren accidentat.

Setul de roți al modelului Elite 29 este DT Swiss MA 2.0, înzestrat cu anvelope Schwalbe Racing Ralph Kevlar 2.25. Frânele Formula R1R vor asigura oprirea sau încetinirea bicicletei, după caz, pe când furca RockShox SID RL 29 va oferi 100 de milimetri de amortizare a obstacolelor peste care treci. Șaua Selle Italia X1, ghidonul Vector Carbon 318 și pipa Syntace P6 completează specificațiile modelului, care va cântări 9,1 kilograme și avea un preț de vânzare de 3.999 de euro.

Via Cube

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 − 3 =