Acum citesti
Cursiera Rotwild R.S2 a primit o ediție specială Mercedes AMG

Insiprată de AMG GT R și cu un număr de exemplare limitat la 50, Rotwild a colaborat din nou cu Mercedes pentru o bicicletă în ediție specială. De data asta e vorba de o cursieră din carbon pe disc foarte ușoară R.S2.

R.S2 Beast of the Green Hell limited edition ia cursiera pe disc de la Rotwild și o reimaginează ca o mașină de curse AMG. Numele este împrumutat de la vopseaua verde a modelului AMG GT R cu motto-ul ”Dezvoltat pe circuitul de curse. Construit pentru șosea.”

Această R.S2 este a treia bicicletă la care Rotwild și Mercedes AMG au colaborat iar numărul de 50 de exemplare reprezintă aniversarea de 50 de ani de existență a producătorului auto. Deși Rotwild sunt mai cunoscuți pentru MTB-urile lor, ei au avut cursiera din carbon R.S2 în diferite forme în colecție de aproape 10 ani. R.S2 are frâne pe disc încă din 2014, dar ultima ediție e mult îmbunătățită.

R.S2 Beast of the Green Hell e construită pe un cadru foate ușor din carbon MMT2 (Module Monocoque Tech), construit dintr-un amestec de fibre high și medium modulus. Seatstay-urile sunt aplatizate pentru a amortiza vibrațiile în timp ce chainstay-urile conice oferă un transfer excelent de putere.

Bicicleta primește o echipare premium dar are ax thru de 15 mm doar în față, în spate având doar ax QR iar prinderile de etrier fiind post mount.

Ediția limitată are o selecție unică de componente. Transmisia e asigurată de grupul destul de rar Dura-Ace mecanic/hidraulic pe disc și un set de roți din carbon Crankbrothers Cobalit 11 alese pentru masa lor redusă rotațională. Ghidonul și pipa sunt dintr-o bucată și aplatizate, modelul Pro Stealth Evo, iar șaua este un model personalizat AMG Ergon montată pe o tijă de șa VCLS Ergon CF3 Pro flexibilă.

Ediția limitată Rotwild x Mercedes AMG R.S2 Beast of the Green Hell se vinde pentru 7109 Euro și e disponibilă în 5 mărimi între 50-58 cm.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 2 =