Acum citesti
Două noi biciclete cu cadru din carbon de la Lombardo

În cadrul Eurobike, cei de la Lombardo au prezentat un hardtail din carbon, alături de un full-suspension construit din același aluat. De apreciat că italienii costruiesc aceste cadre în Sicilia, producția în Europa fiind în zilele noastre o raritate.

Stelvio este hardtail-ul cu roți de 29 de inch, gândit și conceput pentru competiții de Cross Country și maratoane, în versiunea de bază acesta fiind oferit pentru 3.999 de euro. Cu finisaje bune, acesta respectă tehnologiile de ultimă oră și este dotat cu o transmisie Sram XX-1, componente de la Ritchey și roți DT-Swiss. În mod curios, furca este o Rock Shox Reba, așadar nu discutăm despre un model de top. Cadrul se face remarcat nu doar prin liniile sale însă și prin faptul că are o portiță de acces sub Bottom Bracket, pentru a-ți înlesni lucratul cu cablurile trase prin interiorul cadrului. Bicicleta va fi disponibilă în mai multe versiuni.

Lombardo Finale este un full-suspension, cu roți de 29 de inch, furcă de 160mm și un cadru care înghite șocurile în limita a 150mm. Altfel spus, un 29er pentru enduro, în viziunea italienilor. La nivel de cadru, finisajele lui Finale sunt excepționale, fiind evident că italienii și-au dat strădania să creeze un produs de top. Inclusiv bascula este construită din carbon și vine cu standardul boost. Cablurile sunt trase prin interiorul cadrului, iar surprinzător, cei de la Lombardo au decis să instaleze un cockpit de la Renthal pe această bicicleteă, o mișcare ce adaugă valoare produsului.

Importator Lombardo în România: rovelo.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − 8 =