Acum citesti
Ediție specială Pinarello Dogma F10 King of Spain – tribut Chris Froome

Un lucru oarecum normal atunci când ciclistul tău sponsorizat e gata să câștige Turul Spaniei, Fausto Pinarello a mers personal la Madrid pe 9 septembrie să îi ofere o bicicletă special construită pentru Chris Froome în ultima etapă din Vuelta 2017. Modelul unic de Dogma F10 colorat în steagul Spaniei avea rolul de a-l felicita pe Froom pentru dubla reușită de anul acesta în Turul Franței și al Spaniei, nu întâmplător bicicleta fiind de fapt și o combinație de culori între cele două tricouri câștigate.

Se pare că Pinarello au primit multe laude pentru grafica bicicletei respective, astfel că au decis să o adauge ca opțiune pentru F10 în 2018 sub forma unor ediții limitate.

Va exista și un model special aniversar Giro 100 de ani cu teme roz, deși Sky nu au avut vreun mare succes la această ediție, cu un singur sportiv în top 20.

Dogma F10 King of Spain este deja disponibilă pentru comandă, primele livrări fiind programate pentru noiembrie 2017.

Modelul va fi disponibil în trei versiuni, una fiind o replică exactă a celei primită de Froome, cu logo-ul echipei Sky și logo-ul sub forma unui rinocer al lui Froome.

Pentru cei care nu sunt neapărat fani Froome există o versiune fără logo-ul personal al acestuia.

În fine, pentru cei ce nu doresc nici logo-ul echipei Sky dar sunt încântați de grafică, există și versiunea fără elemente galbene și fără logo-uri.

Bicicleta este același model standard asimetric aero din carbon F10 apărut la începutul acestui an, cu spațiu pentru anvelope de 25 mm. Ediția King of Spain e disponibilă doar sub formă de cadru, în 11 mărimi între 44-62 cm.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 − two =