Acum citesti
Au pornit înscrierile la BikeXpert Alpine Challenge 2017

BikeXpert Racing Team anunță deschiderea înscrierilor la maratonul mtb BikeXpert Alpine Challenge cu start și sosire pe 9 septembrie în orașul Pucioasa.

Concursul se adresează majorității cicliștilor de offroad prin cele două trasee de concurs pe care le oferă: traseul dificil de 72 km și 2.300 m diferență de nivel și traseul accesibil de 39 km și 900 m diferență de nivel. La acestea se adaugă Traseul copiilor de 16 km și 280 m diferență de nivel.

Traseul de 72 km este dificil însă merită să te gândești serios să te înscrii la această distanță, timp pentru antrenament mai este. Traseul oferă provocări specifice unui traseu alpin veritabil, dar în același timp și peisaje pe care doar la altitudine mare le întâlnești. Vei ajunge până pe vârful Romanescu la 1700 m altitudine!

Traseul scurt de 39 km este accesibil majorității cicliștilor. Parcurgându-l vei gusta din provocările unui concurs de ciclism mtb, traseul fiind în mare parte și aici alcătuit din poteci și drumuri forestiere.

Ediția 2017 a maratonului BikeXpert Alpine Challenge va găzdui și etapa a 4a din Cupa Națională a României la XCM. BikeXpert Alpine Challenge este un concurs caritabil la care o parte din fondurile rezultate din înscrieri vor fi donate către MagiCAMP – tabăra specială pentru copii diagnosticați cu cancer.

Înscrierile se fac aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − ten =