BikeXpert Racing Team anunță concursurile organizate în 2018

0

BikeXpert Racing Team a hotărât datele celor trei concursuri pe care le organizează în fiecare sezon. Este vorba de Maratonul Vinului care are loc la Urlați, BikeXpert Alpine Challenge organizat la Pucioasa și București MTB Race organizat în capitală.

Maratonul Vinului este un concurs de ciclism cross country care are loc pe dealurile din zona Urlați. Traseul de concurs șerpuiește printre podgoriile din regiune. Peisajul deosebit pe care îl parcurgi este doar unul din motivele pentru care merită participat la acest eveniment.

BikeXpert Alpine Challenge este un maraton mtb veritabil. Traseele de concurs urcă foarte sus pe munte, ajungând la altitudini și de 1700 m. Este un concurs la care provocările sunt multiple. Anduranța participanților trebuie să fie la nivel foarte înalt, dar și capacitatea de se adapta la condițiile meteo. La start poate fi cald, în timp ce pe munte poate să fie frig sau chiar ploaie.

București MTB Race este un concurs a cărei primă edițe a fost în 2017. Este un concurs special întrucât are loc în Delta Văcărești de la marginea Bucureștiului. E special pentru că este extrem de accesibil ca locație. În al 2lea rând nu este deosebit de greu deși organizatorii pun la punct și câteva obstacole artificiale pentru puțină sare și piper. Dar cel mai important este că participanții și însoțitorii intră în legătură cu natura din Parcul Văcărești.

Maratonul Vinului – 12 mai 2018 – maratonulvinului.ro
BikeXpert Alpine Challenge – 8 septembrie 2018 – bikexpertevents.ro
București MTB Race – 27 octombrie – bucuresti-mtb.ro

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAluTech CheapTrick: 29er + hardtail + furcă de 140mm = love
Articolul următorNoMad Multisport anunță calendarul 2018
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ