Acum citesti
Cele mai mari lichidări de stoc la Târgul de Biciclete București

Prima ediție a Târgului de Biciclete București – TBB, va fi cel mai amplu eveniment al anului, dedicat vânzării de biciclete, trotinete, carturi, triciclete, accesorii, piese, echipamente și handmade-uri, toate la preț redus. Fratele mai mic al Salonului Bicicletei, Târgul de Biciclete București, este un eveniment destinat lichidărilor de stoc. Evenimentul va avea loc în perioada 23-24 septembrie.

TTB are ca obiectiv lichidarea stocurilor de biciclete, piese, accesorii și echipament, iar perioada de organizare este propice pentru că sezonul aproape s-a încheiat, vremea încă este frumoasă, reducerile deja au început, înainte de BlackFriday și după terminarea concediilor.

Locația este Romexpo, într-un spațiu în aer liber de 7.000 mp. Accesul se face pe bază de bilet de intrare care costă 10 lei.

La fața locului veți găsi și: circuit de carturi cu pedale, foodtruckuri, zona lounge, parteneriat cu Jocurile tribului (concurs de fitness) și cu Creative Fest (concerte, muzică, voie bună), intrare liberă la cele 3 evenimente organizate în paralel în același loc.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + twenty =