Gentlemen’s Race anunță detalii despre ediția 2018

0

Gentlemen’s Race este un tip de cursă fără arbitri, fără puncte de control, fără sancțiuni, fără taxă de înscriere, relaxată, care se bazează pe munca în echipă”, este menționat pe site-ul oficial al evenimentului. Este o cursă la care contează mai mult lucrul în echipă, întrucât participarea se face exclusiv în echipe de 6 cicliști. Pentru că nu există categorii de vârstă, echipele pot fi formate din fete, băieți, tineri şi mai puţin tineri.

Gentlemen’s Race 2017. Foto Andrei Șoimu

Pentru 2018, cursa se va ține pe data de 2 iunie 2018. Punctul de plecare și de sosire va fi același ca în 2017, la Harghita Mădărași, dar ruta va fi diferită. Traseul are 195 km cu 2.300 m diferență pozitivă de nivel și va cuprinde, și de acestă dată, porțiuni de drum neasfaltat. Cu toate acestea, bicicleta recomandată pentru eveniment este cursiera. Eventual vă puteți instala anvelope de 28mm pentru a fi mai confortabil sau de ce nu, să participați cu ciclocros.

Gentlemen’s Race 2017. Foto Andrei Șoimu

Taseul detaliat cât și programul zilei vor fi făcute publice doar cu câteva zile înainte de plecare. La start sunt acceptate un număr maxim de 24 echipe. Nu există taxă de participare însă donațiile sunt apreciate.

Gentlemen’s Race 2017. Foto Andrei Șoimu
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMavic lansează multe roți și anvelope gravel în colecția Allroad
Articolul următorNorth of Nightfall
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ