Mitas 4 Islands pregătește ediția 2019 cu patru noi suprize!

0

În 2019 maratonul mtb cu 4 etape din Croația, Mitas 4 Islands, sărbătorește un mic jubileu. Cu ocazia celei de-a 5a ediții, organizatorii oferă concurenților cinci zile de concurs. Astfel, în plus față de cele patru etape tradiționale, va mai fi și un prolog. Perioada concursului va fi 9-13 aprilie 2019, participarea făcându-se aici în echipe de doi cicliști.

Mitas 4 Islands 2018

Cele patru etape au loc fiecare pe o insulă diferită a Croației. Etapa 1 se desfășoară pe insula Krk, etapa a doua pe insula Rab, a 3a pe insula Cres, iar ultima etapă, a 4a, pe insula Losinj. Fiecare insulă și etapă este diferită și are ceva specific. Dacă unele sunt mai secetoase și mai stâncoase, altele sunt mai verzi și mai aproape de malul mării.

La cea de-a 5a ediție, organizatorii au pregătit patru suprize, pentru a menține interesul ridicat. Până în acest moment au dezvăluit doar una dintre ele și anume faptul că vom avea și un prolog organizat înaintea celor 4 etape.

Înscrierile încep pe data de 1 iunie 2018, iar prețul variază în funcție de perioada în care faci plata. Prețul este per participant.

  • Early Bird – 350 € / perioada 1 iunie – 30 septembrie 2018 (sau până se ocupă primele 100 locuri)
  • Preț normal – 400 € / perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2018
  • Last minute – 450 € / 1 ianuarie 2019 – 10 martie 2019

Prețul NU include:

  • Asigurare
  • Cazare
  • Transfer între etape
  • Transport cu ferry boat-ul și autocarele
  • Parcarea
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMerida One-Forty 700 (2018)
Articolul următorMăcin Mountain Fun 2018 anunță categoria eBike!
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ