Acum citesti
Pedalează la Bikeathon și salvează pădurea în care pedalezi!

Donează puțin pentru un rezultat mare!

În iunie anul acesta, mai precis sâmbătă 9, va avea loc o nouă ediție a avenimentului Bikeathon. Bikeathon Ţara Făgăraşului este o platformă de strângere de fonduri implementată de Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului și dezvoltata în jurul unui concurs de biciclete. Fiecare participant înscris își alege un proiect comunitar, educațional sau ecologic, al cărui ambasador dorește să devină, proiect pe care vrea să-l susțină și pentru care se angajează să strângă donații.

sursa foto bunaziuafagaras.info

Colegul nostru de redacție, Dan Mazilu, s-a înscris la Bikeathon. El va concura pentru proiectul Pedalez pentru Padure. Pe scurt, proiectul este inițiat de Fundația Conservation Carpathia care efectiv cumpără pădurea pentru a o proteja de defrișările abuzive. În plus, Fundația inclusiv replantează pădure în zonele distruse de defrișări. Din 2012 și până azi Conservation Carpathia a plantat 1.350.000 de puieți de brad, fag, paltin, anin, scoruș, ulm și molid în regunea Făgăraș, Iezer-Păpușa și Leaota pe care o are în administrare.

Dan s-a înscris la traseul cel mai lung, de 70 km. Însă alături de el va concura întreaga familie. Juniorul este înscris la categoria sa și va avea de parcurs două tururi în jurul cetății din Făgăraș, iar soția este înscrisă la Cursa populară de 10 km.

Alătură-te și tu campaniei cu o donație oricât de mică. Vei contribui direct nu doar la conservarea pădurilor pentru tine, dar și pentru generațiile viitoare.

  • Dacă dorești să-l susții pe Dan, doneaza aici
  • Dacă dorești doar să susții proiectul “Pedalaeza pentru Padure”, clic aici
  • Dacă dorești să donezi pentru orice alt proiect de la Bikeathon, clic aici
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 1 =