Start înscrieri la Bikeathon Țara Făgărașului 2019

0

Înscrie-te ca biciclist la una din cele 7 curse propuse anul acesta la Bikeathon Țara Făgărașului, ce vor avea startul în fața Cetății Făgăraș sau înscrie-te ca susținător! Pedalează pentru comunitate, susține unul din cele 15 proiecte înscrise anul acesta.

De la organizator:

8 iunie este o zi importantă pentru Țara Făgărașului! Companii, ONG-uri, persoane fizice, tineri și mai puțini tineri, își unesc puterile la cel mai important eveniment sportiv de caritate în care se pedalează pentru susţinerea unor cauze din comunitate.

Iată care sunt cele 15 proiecte înscrise anul acesta la „Bikeathon Țara Făgărașului”, ediția a 6-a.

Prima ediție „Bikeathon” s-a petrecut în 2014 și a crescut exponențial de la an la an, obținând până acum următoarele rezultate: 66 de proiecte finanțate, 1766 donatori, 336.756 lei – suma mobilizată, 2519 de bicicliști, 473 de voluntari, 23.977 de kimlometri pedalați. Cel mai tânăr concurent Bikeathon a avut 3 ani, iar cel mai vârstnic 72 de ani, astfel încât vârsta nu reprezintă un obstacol în regulamentul de înscriere al competiției.

„Bikeathon Țara Făgărașului” oferă posibilitatea atragerii sumelor necesare implementării proiectelor din domenii diferite, precum sănătate, educație, sport, artă, ecologie, etc.  Mai mult decât orice, Bikeathon are puterea să aducă la un loc, într-o zi de vară, voluntari, susținători, bicicliști și donatori, care cred în schimbarea produsă de proiectul lor și sunt pregătiți să îl susțină.
Sunt trei variante prin care poți sprijini cauzele în care crezi și pentru care acționezi:

Pentru al șaselea an consecutiv, aducem împreună bicicliști, donatori, ONG-uri, companii, angajații acestora, reprezentanții mass-media, grupuri de inițiativă, copii, tineri, familii și instituții administrative, pentru un scop comun: susținerea unor proiecte care schimbă în bine comunitatea! Atât de puțin pentru o cauză atât de mare și un impact pozitiv în comunitatea noastră.
Organizatori, voluntari, grupuri de inițiativă, ONG-uri și cauzele lor, bicicliști, susținători și parteneri. Suntem o mare  echipă. Doar împreună putem reuși. Fiecare contribuție contează.

„Bikeathon este un moment deosebit pentru a întâlni oameni care se implică în viața comunității, care încearcă să schimbe lucrurile în mai bine. Este un moment care redă speranță tuturor. Eu m-am simțit destul de izolat mulți ani cu inițiativa mea, luptând de unul singur împotriva nepăsării și mediocrității unora. Datorită inițiativelor propuse de Fundația Comunitară Țara Făgărașului, cum este Bikeathonul, am descoperit alți oameni cu suflet mare, curajoși. Pentru mine este un mare pas înainte, cu tot ce înseamnă viața mea în România. Mă simt mai puțin străin”. Erwan Joliff

Te așteptăm cu drag pe 8 iunie să te implici CU ROST pentru Țara Făgărașului și în 2019!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRevel: un nou brand de biciclete pe scena internațională
Articolul următorAkos Istvandi, primul posesor de Santa Cruz V10 29er din România, despre noua bicicletă
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ