Acum citesti
Fi’zi:k au lansat o ediție aniversară superbă a modelului Aria R3

Fi’zi:k a încheiat un parteneriat cu firma de pantofi personalizați Artful Kicks pentru a produce o serie limitată a modelului lor cu talpă din carbon pentru șosea Aria R3. Produși în număr de doar 101 perechi după numărul edițiilor Turului Italiei, pantofii comemorează competiția cu o doză serioasă de culoare.

Ediția limitată este vopsită într-o grafică geometrică abstractă creată de Fellows, șeful de design de la Arftul Kicks. Culoare albastră puternică și galbenul ar trebui să aducă aminte de marea italiană, de cer și de câmpurile înflorite, în timp ce triunghiurile roz reprezintă orașele mari de pe ruta primei ediții Giro din 1909, plus că toată lumea știe deja că roz e culoarea câștigătoului Giro!

Modelul Aria R3 model 2018 folosște materialul Microtex la fel ca modelul R1B de top, dar talpa e dintr-un carbon UD ceva mai puțin complicat pentru a reduce costurile.

Pantofii perforați cu laser primesc sistemul Volume Control care folosește o pereche de sisteme Boa IP1-B și o limbă asimetrică. Arias au o greutate anunțată de 243 g și sunt disponibili la prețul de 275 Euro în culorile standard.

Modelul aniversar Aria 101 este disponibil doar direct din magazinul online Fizik și doar în mărimile 41-44.5, prețul de 290 Euro fiind doar cu 15 Euro mai mare decât modelul standard Aria R3!

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − nineteen =