Acum citesti
Furca SR Suntour Raidon trece la Boost și brațe de 34 mm

Odată cu modificare geometriei bicicletelor, furcile sunt din ce în ce mai solicitate de unghiurile tot mai mici și anvelopele tot mai mari. Una dintre cele mai cunoscute furci de buget redus de pe piață, Raidon de la SR Suntour, primește niște îmbunătățiri importante pentru a fi acum compatibilă și cu biciclete mai performante!

Prin creșterea grosimii brațelor de la 32 la 34 mm Raidon urmează tendința deja prezentă în gama SR Suntour: furcile de 25.4 mm au trecut la 28 mm, 28 la 32, etc…

Construită cu brațe din aluminiu 6000 și coroană forjată, furca va fi compatibilă cu roți 29/27.5 și va folosi un ax Boost 15×110 mm Q Loc2 QR TA și prindere de etrier post mount pentru disc de 160 mm

Furca va fi echipată cu același cartuș de aer ca modelele mai scumpe, diferența de preț venind de la materialele mai ieftine folosite cum ar fi bucșe din oțel în loc de aluminiu. Amortizorul folosește un cartuș etanș cu azot pentru servisare ușoară și este disponibil cu blocaj pe brațul furcii. Aripa de protecție este demontabilă. Greutatea anunțată este de 2200 g.

Prețul pentru o furcă atât de actuală ca tehnologie este de doar 360 USD iar producătorul are și un program de upgrade care oferă 25% reducere dacă puteți oferi seria unei furci din gama curentă pe care o aveți pe bicicletă.

Pentru mai multe informații vizitați pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × one =