Acum citesti
Geantă pentru transportat bicicleta de la TranZbag

Dacă ești în căutarea unei soluții de transportat eficient bicicleta, care nici să nu-ți aducă extra costuri atunci când circuli spre exemplu cu trenul, propunerea celor de la TranZbag ar putea fi una atractivă. Producătorul elvețian TranZbag lansează trei versiuni ale acestei genți: Original, Pro și Road.

Construită din Nylon, aceasta este rezistentă la orice fel de intemperii și protejează totodată bicicleta de eventuale lovituri sau zgârieturi. Există un buzunar special în care poți stoca roata de față a bicicletei, după ce o demontezi și toate variantele sunt compatibile cu roți de la 26 la 29 de inch. Dimensiunea exterioară este totodată compactă, permițând stocarea și manipularea facilă a genții.

Cu ajutorul acestei genți vei putea transporta bicicleta și în interiorul automobilului, menținând astfel curățenia. Elveșienii menționează că este o alternativă bună la transportul bicicletei pe acoperiș sau pe cârlig, invocând același motiv că bicicleta va rămâne curată.

Prețul pentru TranZbag Original costă 90 de euro, versiunea Pro 150 de euro, iar versiunea Road, dedicată cursierelor, este oferită pentru 120 de euro, având dimensiuni mai compacte.

Alte informații pe tranzbag.com.

via TranZbag

Vezi Comentariu (1)
  • Salutare! Aceasta geanta este folosita in proportie de 90% pe trenuri in Elvetia. Cum biletul de bicicleta este foarte scump, o pui in Tranzbag sau o marca echivalenta si e considerata bagaj, deci gratis. O folosesc de 6 ani.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + 5 =