Acum citesti
Black Friday 2017 în România la biciclete, piese, echipamente şi accesorii

Black Friday! Moment de bucurie și de spart pușculițele! Nu? Vă invităm în cele ce urmează, să analizați ofertele speciale ale magazinelor de biciclete, piese, echipamente şi accesorii pentru biciclete din România și să vedeți dacă produsul urmărit de voi are în sfârșit un preț “de nerefuzat”. Țineți cont de faptul că fiecare magazin dispune de altă ofertă și condiții diferite de desfășurare a promoției. De asemenea nu toate magazinele organizează Black Friday în aceeași perioadă. Din acest motiv te rugăm să studiezi cu atenție condițiile specifice fiecărei campanii în parte.

Această listă va fi actualizată zilnic pe măsură ce primim informații noi la redacție

Bikewear anunță Black Friday pentru perioada 24-26 noiembrie. Ni s-a transmis că vor fi peste 200 de produse aflate la reducere, cele mai mari discounturi fiind de 32%, 33%, 40% și 50%. Oferta este centralizată aici.

 

Bikezone organizează Black Friday începând cu data de 17 noiembrie însă nu ne-au anunțat și când se încheie. Vor exista reduceri de până la 45% la biciclete și până la 75% la piese, accesorii și echipamente. Ora exactă a începerii campaniei va fi anunțată pe email pentru cei care își înscriu adresa de mail la promoție.

 

În perioada 10-29 noiembrie Giant Bicycles România va avea reduceri de până la 60% la biciclete, accesorii, îmbrăcăminte, încălțăminte și componente. Promoția este disponibilă atât în magazin cât și online la acest link. Campania este valabila în limita stocului disponibil.

 

Trisport vor avea de Black Friday o reducere de 60% la un ceas Garmin de top și vor avea de asemenea un ceas Garmin cu GPS la prețul de doar 299 lei! Promoțiile vor începe în data de 17 noiembrie la ora 0:00 iar stocurile sunt limitate. Vor fi de asemenea și alte reduceri de până la 65% la diverse produse. Urmăriți cu atenție la ora anunțată pagina magazinului.

Biciclop anunță o ofertă tentantă la biciclete, trotinete, accesorii și echipament de iarnă, de până la 50%, promoția fiind activă în două perioade: 17-19 noiembrie și 24-26 noiembrie. La ofertă se află bicicletele Romet, Merida, Cannondale, Strida, Dahon, trotinetele Razor, accesoriile MasterLock, Nutcase și Union și echipamentul de iarnă Hannah. Întreaga ofertă este centralizată la această adresă.

DragZone ne transmit ca la ei Black Friday are loc în zilele de vineri și sâmbătă 17-18 noiembrie, cu reduceri surpriză. Pentru mediul online campania va fi prelungită până duminică 19 noiembrie.

 

 

Cycle Master va organiza în acest an Black Friday pe data de 17 Noiembrie. La promoție vor intra toate brandurile comercializate. Evenimentul va fi doar pe data de 17 Noiembrie, sau în măsura stocului disponibil. Produsele cu preț redus vor fi prezentate online în cursul zilei de 16 noiembrie. Se aplica regula primul venit, primul servit.

Evolio România organizează Black Friday în perioada 17-24 noiembrie. Ofertele lor sunt îndreptate special spre trotinetele electrice X-Move și X-Ride, care vor avea o reducere de 50% și camerele video de acțiune iSmart 360 și iSmart PRO.

 

Pegas anunță Black Friday în perioada 17-30 noiembrie începând cu ora 12 noaptea. Ne transmit că vor exista biciclete de la 50 de lei și reduceri de până la 90% la toate bicicletele și accesoriile Pegas. Ne mai spun că modelele 2018 intră direct cu reduceri substanțiale. În campanie intră și produsele care fac parte din brandurile proprii precum Bliss, Kendal Samurai sau Scandal.

Bike Online Târgu Mureș organizează Black Friday în perioada 17 noiembrie – 1 decembrie 2017 și anunță reduceri între 15 – 45%. Promoția începe vineri, 17 Noiembrie orele 00.00 și se încheie pe 1 Decembrie la orele 24.00. Mărcile participante sunt: biciclete Centurion, Neuzer, GT, frâne Hayes, jante Sun Ringle, furcile SR Suntour, protecții Race Face, mănuși Altrix, etc. Ofertele vor fi publicate online Joi la orele 24.00.

Veloteca organizează Black Friday în perioada 17-24 noiembrie. Întreaga ofertă va fi centralizată la această adresă. Vor exista reduceri atât la bicicletele din stoc cât și la accesorii și echipament. Pe blogul Veloteca vor fi publicate mai multe informații.

 

În perioada 16-31 noiembrie AlienBike va avea reduceri la toată gama de produse. La unele reducerea va depăși 50%. Promoția este disponibilă atât în magazin cât și online la acest link. Oferta este actualizată zilnic cu produse noi.

 

UVX organizează Black Friday în perioada 13 noiembrie – 1 decembrie 2017. Din promoție fac parte bicicletele Silverback, ochelarii sport 720armour și PG Bikes. Întreaga ofertă este centralizată aici.

 

 

Moș Ion Roată ne anunță că au pregătit oferte speciale la peste 2000 de produse de la mărci precum Felt Bicycles, Castelli, Vittoria, XLC, Catlike. Campania Black Friday se va desfășura în perioada 14-19 Noiembrie 2017, iar reducerile vor fi cuprinse între 8% și 58%. Produsele vor fi centralizate la aceasta adresa.

 

Downhill & More organizează Black Friday în perioada 17 – 26 noiembrie inclusiv. La oferte speciale vei găsi modele din gama Bulls Copperhead, Pegasus, Bici Italia și altele. Oferte vor fi și la articole vestimentare și accesorii. Reducerile ajung până la 50%. Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil. Produsele participante la Black Friday vor fi centralizate pe această pagină.

BikeXpert organizează Black Friday în perioada 16-24 noiembrie. A fost ales acest interval pentru ca livrările să se facă mai ușor. Promoția va acoperi toate categoriile de produse, de la biciclete la accesorii, nutriție și chiar fitness. Ofertele sunt valabile atât pentru comenzi online cât și în magazine. Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul prin curier e gratuit. Toate ofertele sunt centralizate la acest link.

BremaBikes anunță reduceri la bicicletele Focus. Întreaga ofertă poate fi găsită la această adresă. Perioada promoției se încheie la data de 31 decembrie 2017.

 

 

La BikeShow, reducerile de Black Friday încep din 10 noiembrie. “Atinse” vor fi biciclete Atala, Whistle și Carraro din toate categoriile: road, trekking, MTB sau urbane, atât musculare câtși electrice. La multe produse reducerile depășesc 30%. Comenzile se pot face în perioada 10-18 noiembrie. Livrările se fac cel târziu până pe 25 noiembrie.

Fakir Protecție Antipană oferă o reducere de 50% la produsele dedicate pentru bicicletă. Perioada promoției este 15-30 noiembrie. Dacă se alege opțiunea de livrare prin curier, se adaugă o taxă de 14 lei.

 

Rose Bikes ne-a transmis că s-a pregătit cu câteva oferte speciale deosebite. Dintre ele le-au scos în evidență pe următorele: ROSE XEON CW-3000, ROSE X-LITE CRS-3000 sau ROSE XEON CDX-3000. Mai multe oferte speciale găsești la categoriile: biciclete sosea aero, biciclete sosea competiție, biciclete șosea anduranță

 

Surmont Bike Shop anunță majorarea reducerilor la bicicletele Trek și componentele Bontrager, la 25%. Echipamentele ION vor avea o reducere de 40%. Promoția începe cu data de 17 noiembrie.

 

 

Extreme Riders ne-au anunțat că pregătesc o listă întreagă cu produse la prețuri reduse. Toate ofertele vor fi centralizate la această adresă, iar lista va fi actualizată periodic. Pentru biciclete, cele mai mari reduceri vor fi de 37%. Promoția se încheie pe data de 26 noiembrie.

 

Hervis Sports ne transmit că ai o săptămână de promoții cu ocazia Black Friday. În perioada 13-19 noiembrie poți beneficia de reduceri de până la 55% la o serie de articole selecționate de ciclism pe site-ul Hervis. Printre mărcile din ofertă se numără: KTM, Focus, X-Fact, Scirocco, Cygnus și multe altele. Ofertele sunt în limita stocului disponibil și se vor activa începând cu data de 13 noiembrie aici.

 

Vezi Comentarii (5)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − 9 =