Acum citesti
Cel mai vârstnic biciclist din Lugoj are 96 de ani

Lugojul, un oraș unde cândva era fieful bicicliștilor, se pregătește să reatingă gloria de altădată din acest punct de vedere. Proiectul Lugojul Pedalează îi invită pe toți bicicliștii din oraș la o întâlnire unde li se vor acorda niște numere de înmatriculare pentru a sublinia faptul că sunt mai mulți decât s-ar crede la prima vedere. Totuși, în acest caz, numărul 1 va trebui să revină cuiva cu totul special, iar acea persoană este Robert Stempel, în vârstă de 96 de ani, care încă își mai folosește vehiculul cu două roți pentru drumurile pe care are de parcurs.

 

Domnul Stempel (foto dreapta) a avut prima sa bicicletă la vârsta de 8 ani, ceea ce vă las pe voi să vă gândiți exact acum cât de mult timp a fost. El spune că era singurul de pe strada sa care avea un asemenea lucru, bicicletele fiind foarte scumpe pe atunci și puțini permițându-și-le.

Cât despre evenimentul  Lugojul Pedalează, acesta îi invită pe lugojenii bicicliști la o întâlnire în data de 4 noiembrie, la ora 14, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor. Scopul este oferirea de către organizator, Clubul de Turism Concordia, a unui număr de înmatriculare pentru bicicleta fiecărui participant pentru a contabiliza clar numărul acestora. După împărțirea numerelor se va porni într-un marș pe străzile Lugojului, iar la final se va face o poză de grup. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina evenimentului.

Vezi Comentariu (1)
  • prin intermediul vostru,ii transmit venerabilului un salut sincer si multa sanatate,as zice si la multi ani dar la virsta asta…doar cel de sus poate sti. acum ,chiar ca ma simt la 62 impliniti,junior mic.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 4 =