“Da, și eu pot”, pe Bursa Binelui

0

Freerider este susținătorul necondiționat al ciclismului și este cu atât mai înverșunat susținător al acestui sport atunci când este vorba de o persoană specială care îl practică.

Despre Gabriela ați aflat deja de anul trecut. Este prima persoană diagnosticată cu diabet tip 1 care va face turul României pe bicicletă. Nu este deloc ceva ușor de făcut, care să necesite „doar” antrenament. Diabetul pune tot felul de probleme, mai ales atunci când organismul depune efort.

Proiectul a ajuns în faza finală, ultima etapă pe Bursei Binelui, iar acum organizatorii au nevoie de ajutor, de idei bune și asta până pe 16 februarie! Este încă nevoie de fonduri și toată lumea este rugată să se mobilizeze și să doneze măcar 5 lei. Nu există comision, iar numărul donatorilor individuali este mai important decât suma donată. De fondurile obținute vor beneficia copii cu diabet.

Dacă proiectul pe care îl susținem și noi, „Da, și eu pot”, se clasează în primele 3, suma donată până în acel moment va fi dublată din partea BCR. Așadar de data asta contează mai mult numărul de donatori. În acest sens organizatorii încurajează donațiile mici de 5-10 lei, pentru a urca în clasament.

În concluzie te rugăm să îți faci puțin timp, să aloci 5 minute și să vezi cum poți ajuta pe Bursa Binelui cu o donație.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLicitație pentru Cannondale-ul F-Si al lui Vlad Sabău
Articolul următorAndreu Lacondeguy cucerește King Kong Trail
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ